Zelfsturende Teams to the Next Level!

Goede zelfsturende teams motiveren elkaar en behalen hoge prestaties. Binnen een goedlopende zelfsturende team is elk lid intrinsiek gemotiveerd en voelt zich volledig autonoom. 


Mis je in je team onder andere: 
- samenwerking
- betrokkenheid
- gezamenlijke verantwoordelijkheid 

Merkt dat het verzuim nog altijd hoog is en dat veel onzekerheid, rommeligheid en stress in het team zit? Lukt het maar niet om een zelfgedisciplineerd team op te zetten dat zich zelf managed?

Er zijn meerdere aspecten dat een zelfsturend team een efficiënte en effectieve zelfsturend team maakt. Een team samenstellen met de perfecte individuele prestaties maakt geen professionele zelfsturende team. Soms heeft een team enkel de juiste handvatten nodig maar soms ligt de oorzaak dieper of is er meer training voor nodig. Maar hoe weet je wat je team precies nodig heb en hoeveel aandacht er nodig is om tot een extra gemotiveerde team te komen?  

Hiervoor gaan wij, Annelies Teisman & Natalie Spierings graag met jou in gesprek. Wij zijn twee coaches en trainers met elk onze eigen complementaire specialisme. Annelies Teisman is een expert en ervaringsdeskundige in de zorg. Waar Natalie, naast haar opleiding als Toegepaste Psycholoog jarenlang als manager ervaring in de Horeca heeft opgedaan. Uiteindelijk hebben wij gekozen om een stapje verder te gaan en onze expertise te gieten om een top coach en trainer te komen.

Annelies Teisman is door het hele land in de zorg bekend met haar bedrijf Coaching, Counseling en Trainingen. Met haar resultaatgerichte psychosociale begeleiding traceert zij de kern waarmee belemmeringen en blokkades opgeheven worden. Daarnaast geeft Annelies vele trainingen gericht op zelfsturing, heldere communicatie en samenwerking. Natalie is bekend met haar bedrijf Novum Sensus, een nieuw perspectief. Hiermee helpt zij haar klanten tot ver buiten de Nederlandse grenzen om te leren om gaan met stress ter preventie van burn-out. Wat dichter bij huis biedt Natalie de juiste handvatten aan organisaties om teams en/of individuele werknemers hoge prestaties neerzetten.

Wanneer onze krachten gebundeld zijn bieden wij de nodige a tot z maatwerk om tot soepel lopende zelfsturende teams te komen. Doordat wij samen tot de kern komen en samen de training geven is er een overvloed aan persoonlijke aandacht waarmee wij de werknemers nog dieper kunnen bereiken. Daarnaast behouden wij een scherpe focus na afloop van de training. Waarom? In deze periode gaan werknemers in de praktijk aan de slag met de nieuwgeleerde handvatten om tot nieuw automatisch gedrag te komen. Dit kan alleen wanneer er positieve ervaringen bereikt worden. Het eindresultaat is een stabiele en intrinsiek gemotiveerde team die tot staat is hoge prestaties neer te zetten. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw teams kunnen betekenen? Wij zien je graag in een persoonlijk gesprek!
 

 
* indicates required
Op welke e-mailadres kunnen wij u het beste bereiken?
Op welk adres mogen wij uw bezoeken?
Hoe kunnen wij u het beste bereiken?
Email Marketing Powered by Mailchimp